Slide Resmi
Slide Resmi
Slide Resmi
Bulgaristan Turistik Vize
Bulgaristan Transit Vize

Bulgaristan Acil Vize hattı

 

Bulgaristan Turistik Vize Başvuru  Evrakları

 

1. Pasaport (minimum 6 ay geçerli)

 

2. İki adet arka fonu beyaz Güncel Biometrik Fotoğraf

 

3. En az 3000 TL bakiyesi olan kaşe ve imzalı Banka Hesap Özeti fotokopisi 

 

4. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (Nüfüs mudurlukleri tarafından bulgaristan konsolosluğu verilemek üzere alın )

 

5. Hotel Rezervasyonu ( Bulgaristan hotelinden kaşeli imzalı olmalı)

 

NOT

 

a- Çocuklar için:  18 yaşından küçük ise Anne ve  Babadan noter tastikli Muvafaktname

 

 

b- Araç ile gidecek iseniz  yeşil sigorta ve şofote uluslararası ehliyet yaptırmaları zorunludur.

 

c- Oturma izini olan yabancı vatandaşların bulgaristan konsololsuğuna bulgaristan vize başvurusunda bulunabilir. 

 

d- Vize çıkış süresi: Ortalama Bulgaristan Konsolosluğu yada Büyükelçiliği tarafından 3 - 5 iş günü  içerisinde sonuçlanmaktadır.

 

Yukarıdaki belgeleri sol üst köşede bulunan telefon numarasına tıklayarak orada bulunan adrese gelmeden Kargo ile gonderebilirsiniz..

 

Bulgaristan Konsolosluğu Turistik Vize Ücreti, Bulgaristan Konsolosluğu Aracı Kurum hizmet bedeli, Bulgar vize sigortası,Araç ile gidicek iseniz aracınızın uluslararası yeşil sigortası hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz

 

Tüm soru ve görüşleriniz için Temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz

 

Birlikte Çalışmak Dileği ile... 

 

 

 

Bulgaristan Turistik Vize İşlemleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

 

1 - Soru: Bulgaristan Turistik Vizesi Schengen Vizesi midir?

Cevap: Bulgaristan, Romanya, Hırvatistan Avrupa Birliği (EU) üyeleri olmak ile beraber henüz Schengen bölgesine kabul edilmediler. Bulgaristan Turistik Vizesi ile Schengen Bölgesine geçiş yapamazsınız.

 

2 - Soru : Acil Bulgaristan Turistik Vizesi başvurumuz kaç günde sonuçlanır?

Cevap: BG Konsolosluğu’nun verdiği vize çeşitleri arasında acil Turistik Vizesi yoktur. Bulgaristan Turistik Vizesi başvurunuzun 5 iş günü zarfında sonuçlanması beklenir.

 

3 - Soru : Bulgar Turistik Vizesi uzun süreli çok girişli alınabilir mi?

Cevap : Bulgaristan Turistik Vizesi tek girişli, BG hotelde kalacağınızı beyan ettiğiniz gün ve ya en fazla 15 günlük bir vizedir.

 

Bunun istisnası 60 – 90 güne kadar çıkabilen BG Sağlık Turlarıdır. Bunun için Bulgaristan Turistik Vizesi için başvuran kişi Bulgaristan’ daki Sağlık Turuna katılacağı sanatoryum doktorundan imzalı davet mektubu ibraz etmelidir. Bakınız: BG Resmi Ziyaret Vizesi.

 

Bulgaristan turistik vize işlemleriniz için vize prosedürleri zaman kaybetmek istemiyor ve sorunsuz bir şekilde en kısa sürede turistik Bulgar vizenizi edinmek istiyor iseniz İstanbul Bulgaristan vize işlemleriniz için Bulgaristan vize işlemleri departmanını arayabilirsiniz

 

 

Bulgaristan İstanbul vize işlemleriniz için telefon (0212) 970 0522