Ziyaret Vizesi - Özel Davetiyeli

Ziyaret Vizesi - Özel Davetiyeli

Bulgaristan Resmi Ziyaret Vize başvurusu için gerekli evrak listesi aşağıdaki gibidir,

1 – PasaportBulgaristan Resmi Ziyaret Vize başvurusu için gerekli – en az bir yıl geçerli.

2 - Biometrik fotoğraf - 2 adet 35 x 45 mm ölçülerinde son 3 ay içerisinde çekilmiş.

3 - Bulgaristan Resmi Ziyareti Vizesi için gerekli olan Bulgaristan Vize İşlemi Takip Belgesi. Eksiksiz doldurulmuş, Bulgaristan Aile Ziyareti Vizesi başvurusunda bulunan kişi tarafından imzalanmış olmalı.

 

4 – Bağlı bulunduğunuz Kurumdan BG seyahat amacınızın belirtilmiş olduğu BG Vize talep dilekçesi.

5 – Bulgaristan Resmi Ziyareti Vizesi için gerekli olan Bulgaristan’ daki Resmi Kurumdan adınıza düzenlenmiş Resmi ziyaretin sebebini belirten Davetiye mektubu.

6 – Bulgaristan Resmi Ziyareti Vizesi başvurunuza sebep olan BG’ deki Resmi Kurumdan adınıza gönderilen Resmi Ziyaret - Davetiye mektubunda konaklayacağınız yer belirtilmemiş ise BG’ de davet mektubu gönderen kuruluşun bulunduğu şehirden adınıza yapılan, davet mektubundaki tarihleri kapsayacak Hotelin Antetli kâğıdına Konfirme edilmiş Hotel rezervasyonu.

7 - Bulgaristan Resmi Ziyareti Vizesi başvurusunda bulunacak olan kişi:

  • Öğrenci ise, kendisine ait en az 4000TL Bakiyesi olan Banka Hesap Cüzdanı
  • Çalışan ise son üç aya ait maaş bordrosu. Kurumca imzalanmış, kaşelenmiş.

8 - Bulgaristan Resmi Ziyaret Vizesi başvurusunda bulunacak kişi 18 yaşından gün almamış ise:

  • Bulgaristan seyahatine anne ve babası ile birlikte gidiyor olsa bile, anne ve baba (her ikisi tarafından imzalanmış) bu seyahati gerçekleştirecek on sekiz yaşından küçük olan çocuklarına bu seyahati gerçekleştirmesine izin verdiklerine dair TC Noterden tasdikli Muvafakat Namealmak zorundalar.

7 - Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. Nüfus Müdürlüğü'nden alınmış. Kaşeli, imzalı, yeni tarihli.

  • Bulgar Resmi Ziyaret Vize ücreti
  • Bulgaristan Resmi Ziyaret Vizesi konsolosluk ücreti
  • Bg Resmi Ziyaret Vizesi randevu ücreti.
  • Bulgaristan Resmi Ziyaret Vizesi hizmet bedeli ücretlerini içerir.

- Vize işlem süreci: 5 iş günüdür.

1 - Otel ve uçak biletlerinizi, form, dilekçelerinizi ve seyahat sağlık sigortanızı kurumumuzda doldurabilir uluslar arası ehliyetinizi, yeşil sigortanızı ve tercümelerinizi kurumumuzdan yaptırabilirsiniz.

2 - Aracanız şirketinize ait ise şirketin size verdiği vekaletname ile Bulgaristan seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. (Vekaletname’nin İngilizce ya da Bulgarca tercüme edilmesinde fayda vardır.)

- Üst sol köşedeki telefon numarasının olduğu butonu tıklatarak Telefon / Adres ve prosedürü görebilirsiniz yada aşağıdaki formu doldurarak Bulgaristan vize uzmanları sizinle iletişime geçiceklerdir.